ARRIVA LOCATIONS NEAR YOU

The adventure can begin closer than you think. We have local operations right across Europe, and many of them have apprenticeship and work experience opportunities. Explore them below.

Windmill animation
Arriva-Early-Careers_Arriva-Denmark

Om Arriva

Arriva har været en del af den kollektive trafik i Danmark siden 1997 og er i dag det største kollektive busselskab i Danmark med en markedsandel på cirka 50 procent. Siden starten af 2000 har vi også stået for driften af havnebusserne i Københavns Havn. Arriva gjorde sin entre på det danske togmarked i 2001 efter at have vundet udbuddet af den regionale togtrafik i Midt- og Vestjylland. Vi har siden da sat rekord i både punktlighed og passagertilfredshed og genvandt kontrakten i 2009, så vi nu står for driften frem til 2018.

Arriva Danmark har 4500 medarbejdere og er en del af Arriva Gruppen, der har 42.000 medarbejdere og står for kollektiv trafik i 12 europæiske lande. Arriva Gruppen er siden 2010 ejet af Deutsche Bahn.

Du kan læse mere om Arriva Danmark på arriva.dk.

Kollektiv transport

Arriva har tæt på en halv million passagerer pr. dag og de årlige indtægter er på €400 million.

Arriva kører bus i Esbjerg, Herning, Hillerød, Horsens, Korsør, København, Nykøbing Falster, Ringsted, Roskilde, Silkeborg, Skanderborg, Skælskør, Slagelse, Svendborg, Sønderborg, Thisted, Viborg og Aalborg. Arriva står også for hele eller dele af den regionale bustrafik i Nordjylland, i Østjylland, på Fyn og i Vestsjælland.

Arriva står for driften af havnebusserne i Københavns Havn. Arriva kører tog på strækningerne Aarhus-Skjern, Aarhus-Struer, Struer-Thisted, Struer-Skjern, Esbjerg-Skjern og Esbjerg-Niebüll (i Tyskland).

Medarbejdere

Medarbejdere I Arriva er fremadtænkende og viser vejen frem med nye initiativer til at forbedring og udvikling af kollektiv transport. Medarbejdernes formål er at levere den højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser gennem gentagende forbedringer og ved at udvikle de bedste løsninger for alle medarbejdere i virksomheden.

Det er vores oplevelse at elever/lærlinge bidrager positivt til Arriva, da de dels har hel ny viden på området og giver os nye tanker og ideer til arbejdet. Når vi får medarbejdere ind i virksomheden, mens de stadig er helt unge, har vi mulighed for at udvikle dem til at varetage specifikke roller i organisationen. Dermed sikrer vi dygtige og loyale medarbejdere.” Samtidig får vi også en bredere aldersfordeling i medarbejdergruppen, og vi kan se nogle klare fordele ved at ansætte unge.

Elever og lærlinge er enormt åbne og sultne på læring og nye oplevelser.  De vokser med opgaverne, når de oplever at være en del af arbejdspladsen og få egne ansvarsområder. Som virksomhed er det naturligt at tage socialt ansvar for vores medarbejdere.

Fremtid

Arriva Danmark ønsker at bidrage til en bæredygtig fremtid gennem miljøvenlig kollektiv transport, bedre folkesundhed og større mangfoldighed i arbejdsstyrken.

Vi kører vores kunder sikkert og komfortabelt og tilfører værdi og mobilitet til hver enkelt person såvel som samfundet. Vi er det foretrukne sted at arbejde for alle, der ønsker at give vores kunder de bedste rejse oplevelser i den kollektive transport og forstår vigtigheden af at være imødekommende over for vores kunder, kolleger og samarbejdspartnere. Vi går foran med nye initiativer, der giver forbedring og vækst inden for kollektiv transport.

Hvis du ønsker blive en del af Arriva og dermed få en spændende karriere klik på Ansøg feltet for at få mere information om mulighederne i Danmark.